23948sdkhjf

Brugsforeninger går sammen

Medlemmerne af Virklund Brugsforening vedtog på en generalforsamling tirsdag med meget stort flertal, at foreningen bliver fusioneret med Brugsforeningen Tryg.

Dermed er vejen banet for, at Virklund får en ny SuperBrugs ved det nuværende Virklundcentret, hvor man i samarbejde med Rema 1000 skal skabe et helt nyt indkøbsområde, skriver Coop i en pressemeddelelse. 

- Det var dejligt at opleve medlemmernes store opbakning. Vi er en supersund brugsforening, men ved at gå sammen med en af de største og stærkeste får vi mulighed for at løfte den ambitiøse opgave, der sikrer, at byen i fremtiden vil have både et stort moderne kvalitetssupermarked og en dygtig discountbutik, siger formanden for Virklund Brugsforening Henrik Ørtenblad

- Brugsforeningen Tryg er glad for, at medlemmerne i Virklund Brugsforening stemte ja til fusionen. Nu kan vi realisere drømmen om en SuperBrugs i Virklund, der vil glæde alle. Det er en svær beslutning at opgive sin selvstændighed, men med beslutningen har medlemmerne i Virklund Brugsforening sagt ja til udvikling og fremgang, siger Carsten Bank-Mikkelsen, formand for Brugsforeningen Tryg.

Brugsforeningen Tryg er en af Danmarks største selvstændige brugsforeninger og driver butikkerne Kvickly Ry, SuperBrugsen Ry, SuperBrugsen Kolt og online-forretningen Osuma.

Foreningen er kendt for sit stærke lokale engagement, hvor man siden 2014 har uddelt over 12 millioner kr. til lokale formål.

Fusionen gælder med tilbagevirkende kraft pr. 1.1. 2020. Den får ingen indflydelse på driften af Dagli'Brugsen Virklund, der fortsætter uændret frem til åbningen af den nye SuperBrugs.

Den nye butik forventes at stå klar i 2022 eller 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125